Warmtepompen

De hoofdzaak waar ons bedrijf op draait is het installeren van warmtepompen.  


De eerste warmtepomp installatie bouwde wij in 2008. Maar vanaf 2022 is ons doel 100% duurzaam installateur.

Verwarmen en koelen of zelfs airco met een warmtepomp is geen nieuwe techniek. Wij werken hier dus al sinds 2008 mee. De mogelijkheden zijn eindeloos en de keuze voor het systeem is erg afhankelijk van uw situatie. Omdat het maatwerk betreft zit de moeilijkheidsfactor in de weg er naar toe. Installeren is voor ons makkelijker.

Wat zijn de levertijden?
De levertijd van een warmtepomp zou uit voorraad kunnen komen maar omdat een warmtepomp installatie altijd uit meerdere artikelen bestaat is de gemiddelde levertijd nu 20 weken. Dat is niet zo erg want we plannen onze monteurs ook zo ver vooruit vol. En wij hebben samen tijd nodig om te kijken welk systeem het best voor u is. Die wachttijd komen we samen dus wel door.

Een hybride warmtepomp zit momenteel op 1 jaar levertijd! Het zij zo.. Wij bestellen ze voor u en wachten rustig af. Ondertussen kan u er al naar toe sparen.

Ik wil misschien een warmtepomp
Wenst u een hybride warmtepomp? Ook dan zijn er verschillende opties. Men vraagt vaak naar de terugverdientijd maar daar doen wij niet aan mee. Een terugverdientijd is theoretisch en de sm verandert met de huidige energiemarktprijzen mee.
Waar wij ons op richten is; Hoe ver kunnen we de woning gasloos maken, maken we een degelijke installatie, houdt u uw comfoor en past het binnen het bedrag dat u wil of kan investeren. Omdat dit voor iedereen dus anders kan zijn starten we met een grove filtering. Daar hebben we een vragenlijst voor.

Bent u misschien ook geïnteresseerd in een warmtepomp? Vraag dan hier (link naar mail adres Serge met de tekst “ik wil graag de vragenlijst ontvangen om te kijken of ik kan voorsorteren op een warmtepomp") uw vragenlijst op. (Ik wil dan een naam, email en telefoonnummer verplicht stellen in die aanvraag)

Is mijn woning wel geschikt?
Als je geduld hebt is de beste test door u zelf gratis en 100% accuraat uit te voeren. Wij noemen dat warmtepomp stage. U kunt dat zelf gaan proberen maar als u wil starten wij dit op voor u. Wat er namelijk moet gebeuren is dat je de huidige cv ketel al in gaat stellen op de temperatuur van een warmtepomp. Idealiter is dat een aanvoertemperatuur van 35 graden. Dan wacht je tot de winter en kijk je wanneer de cv installatie het niet meer aan kan op die temperatuur. Het huis is dan niet meer warm te krijgen. Dat moment noteer je en daarna mag je de temperatuur van 35 opvoeren met 5 graden. En dat doe je elke keer opnieuw tot je merkt dat je installatie het aan kan en het huis weer comfortabel is. Met die info kunnen wij heel veel. Het is namelijk de reeële situatie.

Natuurlijk kunt u uw woning gaan verbeteren qua isolatie en warmteverlies zo beperken. Wat wat je niet verliest hoef je niet op te wekken!

Meer informatie

De Drunense Installateurs staan voor u klaar, 7 dagen per week!

Heeft u een uitdaging? Die gaan we graag aan. Neem contact met ons op.

Bereikbaarheid

Telefonisch beperkt bereikbaar op werkdagen tussen 07 tot 16 uur.*
Voor storingen 7/7 bereikbaar op ons vaste nummer 0735119222 en keuze optie “storingen".

* We blijven installateurs en we zijn allemaal doeners. Doelgericht in de praktijk dus! Zo min mogelijk tijd achter het bureau en zoveel mogelijk installaties bouwen is ons doel. Past dat bij u dan is dat perfect! Er zit dus niet altijd iemand stand-by op kantoor om te rekenen en plannen te maken. Wat bij ons wel heilig is is dat u het beste advies krijgt.Per mail is het maken van een eerste aanzet fijn voor ons. We pikken het snel op. Zijn we inmiddels op uw project aan het werk dat is contact meestal rechtstreeks op het privénummer van degene die het project draait als “projectleider".

Duurzaam
Verwarming
Airco koeling